ж.к Славейков 79 партер България, Бургас,8000

ЗАЩО KAVALEO INVESTMENT

Качество

Държим на качеството защото знаем, че и вие държите на него! Не пестим от качествени материали, тъй като те са фундамент при реализирането на всеки жилищен обект.

Предизвикателства

Сложните проекти са предизвикателство за нас, а не пречка, която да ни откаже от строителството на жилища със съвременна архитектура;

Съвършенство

Осъвършенствали сме се със строителство на къщи, които са енергоефективни, с огромен потенциал, красиви и комфортни, а за тяхното построяване участват специалисти с богат опит;

Кои сме ние и каква е нашата мисия

От kavaleo-investment имаме удоволствието да ви предложим разнообразни предложения за съвременни къщи за продаване, които са обект на модерното строителство и са проектирани за обитаване от почитателите на лукса и удобствата. Те са построени съобразно всички нормативни разпоредби и законови изисквания, а в хода на реализирането на всеки един жилищен обект сме използвали най-висококачествени материали.

Какво можем да ви предложим?

Основната ни дейност е строителство на къщи до етап “на тапа”, които са готови за обзавеждане. В тях ще откриете всички необходими удобства, за да бъде ежедневието ви приятно, а моментите за почивка да са изпълнени с щастливи емоции в компанията на любимите ви хора. Ако търсите къща, която да има потенциала да се превърне във вашия домашен рай, от Кавалео Инвестмънт можем да ви предложим изгодна оферта, която да обсъдим след запитване от ваша страна.

Какво можем да ви предложим?

Ние от Кавалео Инвестмънт ще ви дадем ключа към щастливия живот, който вие и вашето семейство заслужавате. Освободете се от ограниченията на собствения си ум и се настройте на честотата на изобилието, защото е време пристъпите прага на луксозна къща, която ще ви посрещне с уникална атмосфера. Създайте бленда от нови спомени с любимите си хора и се възползвайте от нашите жилищни предложения.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ КАЗВАТ

Вижте мнението на нашите щастливи клиентиНие не строим къщи, а създаваме щастие. Ние не сме просто строителна фирма, а вашият път към живота, който винаги сте искали… Защото един имот се превръща в дом, когато сърцето желае да бъде в него, когато точно там се чувствате себе си!

Повече не е нужно да мислите за всичко, защото ние от Кавалео Инвестмънт ще го направим вместо вас

Най-често продаваните къщи са тези, които дават възможност да внесете вашия личен почерк и да ги обзаведете изцяло по ваш вкус. Това е така, защото по-голямата част от купувачите желаят да проектират персоналните си виждания за естетика и интериорен стил. Макар че строителството на готовите за живеене имоти спестяват време и усилия, тези “на тапа” се явяват далеч по-предпочитан вариант за бъдещите собственици на къщи.

От Кавалео Инвестмънт предлагаме комплексна услуга в сферата на строителството, която обхваща с проектирането на къщата и реализирането на строителния план. Ние сме наясно с всички актуални тенденции в индустрията и можем да ви предложим имот, в който да откриете уюта и функционалността, за които винаги сте си мечтали!

Кажете сбогом на досегашния си живот и се насладете на пространство, тишина и красота

От Кавалео Инвестмънт имаме мисията да ви помогнем да сбъднете мечтата си да откриете идеалното за вас и вашето семейство жилище, в което ще започнете нова глава в книгата на вашия живот. Предлагаме строителство на къщи със съвременна архитектура, които създаваме с много любов и мисъл към всеки един детайл.

Къде строим?

Локациите ни са на тихи и спокойни места в покрайнините на големи градове, където ще се наслаждавате на тишина, чист въздух и спокойствие. Подобни места са притегателна точка за инвеститори, занимаващи се със строителство, както и за желаещите да закупят имот на поносими цени, който да превърнат в свой дом. Подобни дестинации се определят като тоо избор със своето ключово разположение, което дава възможност да се възползвате от предимствата на големия град, но наред с това да се насладите на живот в покрайнините.

СХОДНИ ОБЕКТИ

Апартамент 
€100 000

КОоперация 2 разпродадена

0 Sq Ft
Къща 
€108 000

Къща №1с. Полски Извор

164 Sq Ft
221
Къща 
€108 000

Къща №2 s. Полски Извор

164 Sq Ft
221
Къща 
€108 000

Kъща №3 с. Полски Извор

164 Sq Ft
221
Къща 
€108 000

Kъща №4 с. Полски Извор

164 Sq Ft
221
Style switcher RESET
Color scheme